CAMPLIFE.bg
CAMPLIFE.bg
Приключенски пътувания

Луксозен кемпер, който се трансформира в моторна лодка, ви позволява да къмпингувате във водата

21/04/2023
Луксозен кемпер, който се трансформира в моторна лодка, ви позволява да къмпингувате във водата

Любителите на  каравани и лодки вече могат да слеят двете си страсти с ново превозно средство, което може да пътува както по суша, така и по вода. Caracat изглежда като всяка каравана на мелницата, когато бъде теглен по мокрите пътища на Великобритания, неговият квадратен бял дизайн е успокояващо познат.

Превозното средство беше представено на салона за каравани в Дюселдорф през 2022 г. в Германия по-рано този месец, когато беше разкрито как превозното средство може да се трансформира в лодка. Разгъващи се понтони се простират от двете страни на караваната, като се простират на ширина от 2,5 м до четири метра.

Те осигуряват достатъчна стабилност на Caracat, за да може да се движи по относително неподвижни водни басейни, без да се подклажда твърде много. Най-големият модел е дълъг 8,6 м и разполага с място за шест души, улеснено от климатици и отопление.

каравани под наем

Стандартните елементи включват тиково дърво и кожа в жилищните помещения, полиран гранит в кухнята и банята. Освен основни продукти, включително хладилник, готварска печка, микровълнова печка и охладител за вино, караваната разполага с тоалетна за изгаряне, която превръща отпадъците в пепел и водна пара.

Има също телевизор с плосък екран и система от високоговорители, за да забавляват пътниците, докато покривът със слънчеви панели се издига, за да създаде „голяма зона за слънчеви бани“ със сенчести места.

В понтоните се съхранява прясна и отпадна вода, съхранявана в два 400-литрови резервоара. „Caracat е проектиран и оборудван с превъзходна технология и обзаведен с всеки възможен лукс, това превозно средство е реализация на една мечта“, твърди компанията, която го произвежда.

„Когато сте на борда, се чувствате най-комфортно като у дома си далеч от дома. В резултат на това Caracat ви предлага качество, мощност и комфорт, надхвърлящ сравнението си, реализира желание. "Caracat е... повече от каравана, повече от плаваща къща, повече от катамаран." Caracat може да бъде поръчан сега и ще бъде готов за доставка след време на производство от около шест месеца. За повече информация посетете www.cara-cat.com .

Вашето пътешествие започва тук

Регистрирайте се за най-добрите оферти