CAMPLIFE.bg
CAMPLIFE.bg
Приключенски пътувания

Новият електрически микро кемпер на Mercedes-Benz

29/01/2023
Новият електрически микро кемпер на Mercedes-Benz

Mercedes‑Benz ще представи концептуалния EQT Marco Polo 1 в петък, 2 декември 2022 г., в 14:00 ч. (CET), на медийната онлайн платформа Mercedes me на адрес https://media.mercedes-benz.com/ EQT. Близката серия концептуалното превозно средство предоставя първи поглед към пълноправен, фабричен микро кемпер на базата на малък ван, който се очаква да отпразнува своя дебют през втората половина на 2023 г. Преди това първото и лесно решение за къмпинг вече е налично под формата на модула Marco Polo: новият EQT 2 , който също празнува своята премиера, е готов за къмпинг с гъвкавия модул с легло и кухненски модул, който може да се монтира и демонтира за нула време.

С почти серийния Concept EQT Marco Polo 1 Mercedes-Benz дава предварителен преглед на напълно електрически малък кемпер, който ще бъде наличен от завода. Със своята комбинация от модерна концепция за задвижване и иновативен интериор на кемпер, Concept EQT Marco Polo 1 предлага най-добрите предпоставки за една приятна екскурзия през уикенда, например. В същото време е подходящ за гъвкава ежедневна употреба благодарение на опцията за пълно премахване на къмпинг функциите само с няколко прости стъпки.

Въпреки това, новият EQT 2не само формира основата за двете къмпинг решения, но също така предлага на частни клиенти атрактивно влизане в напълно електрическия свят на Mercedes-EQ. Първокласният малък ван съчетава вариативността и висококачественото ниво на оборудване на T-класата с предимствата на изцяло електрическото задвижване за семейства, както и за активни любители на развлечението. Той съчетава компактни външни размери с достатъчно пространство. Благодарение на защитената, спестяваща място инсталация на батерията в долната част, с благоприятно нисък център на тежестта, той предлага почти същата вариативност и практичност в интериора като конвенционално задвижваната T‑класа. В допълнение, частно позиционираният, напълно електрически малък ван, базиран на T-класата, предлага например нисък товарен праг, практични плъзгащи се врати и типичните за Mercedes стандарти за комфорт, свързаност, стойност и безопасност.

Mercedes-Benz предоставя на представителите на медиите задълбочена информация и услуги на медийната платформа Mercedes me. Допълнителни материали, включително снимки, графики и видеоклипове, ще бъдат достъпни за изтегляне като част от изчерпателен специален медиен пакет, както и комплекта за пресата.

Изочник: https://media.mercedes-benz.com

image

CAMPLIFEBG

Varna

Your Travel Journey Starts Here

Sign up and we'll send the best deals to you