CAMPLIFE
CAMPLIFE

Правила и Условия за ДОМАКИНИ

1. Домакински услуги (хостинг) в Camplife.

1.1 Хостване. Като домакин, Camplife ви предлага възможността да споделите вашето място за настаняване (каравана, бунгало, вила, апартамент) или друга домакинска услуга с нашата общност от къмпинг любители - и да печелите пари, правейки това. Лесно е да създадете обява и вие контролирате как хоствате – задайте своята цена, наличност и правила за всяка обява.

1.2 Договаряне с гости. Когато приемете заявка за резервация или получите потвърждение за резервация чрез платформата Camplife, вие сключвате договор директно с госта и носите отговорност за предоставянето на услугата домакин при условията и на цената, посочени във вашата обява. Вие също се съгласявате да плащате приложими такси, като таксата за обслужване на Camplife (и приложимите данъци) за всяка резервация. Camplife Payments ще приспадне дължимите от вас суми от изплащането, освен ако ние и вие се съгласим с различен метод. Всички условия, които включвате във всеки допълнителен договор с Гостите, трябва:

  •  да са в съответствие с настоящите Общи Условия предоставени във вашата Обява
  •  да бъдат на видно място в описанието на Обявата ви.

1.3 Независимост на домакините.

Отношенията ви с Camplife са на независимо физическо или юридическо лице, а не на служител, агент, съвместно предприятие или партньор на Camplife, с изключение на това, че Camplife Payments действа като агент за събиране на плащания, както е описано в Условията за плащания. Camplife не насочва и не контролира вашата хост услуга и вие разбирате, че имате пълна преценка дали и кога да предоставяте услуги за хостинг и на каква цена и при какви условия да ги предлагате.

Вашето пътешествие започва тук

Регистрирайте се за най-добрите оферти